Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J66a13n 13R21o30l39l19o

18. 1. 2016 15:02

No ono je v tom příběhu špatně už to, že museli stařeček se stařenkou jet veřejnou dopravou. Nakoupit? K doktorovi? Proč jim nakoupily děti nebo vnuk ? Měli ti staroušci vůbec děti nebo je obětovali kariéře? Nebo se děti odstěhovaly do ciziny za lepším životem a rodiče nechaly doma?

A co kdyby staroušci bydleli na venkově bez rozumné veřejné dopravy?

To jsou ty pravé otázky.

A Ostatně taky občas jedu tramvají a nemůžu říct že by špatné chování ke starým lidem bylo pravidlem. A já teda stařenky pouštím sednout, i když mi je 60. Ale casto nabídku nevyužijí...

Člověk prostě musí s každým příspěvkem aspoň trochu nesouhlasit , aby byla diskuze...

0 0
možnosti
OP

Kdo to má zastavit? Hrubost světem vládne a proti hrubosti se ti staří ve svém mládí nestavěli, nechali ji bujet. Že na to doplácejí i ti, kteří se snažili? Tak to je vždy, tsunami si své oběti nevybírá. Proto zastavme se my všichni a velmi se snažme :-). S meritem článku samozřejmě souhlasím R^

0 0
možnosti
MN

Až půjde zase "Mádl a Issovou" s jejich vrstevníky poučovat bábu a dědka, jak mají volit, mohli by spíše vyslechnout je.

0 0
možnosti
JV

Děkuji, máte sociální a hlavně lidské cítěníV

1 0
možnosti
VK

Krásný jazyk, krásné myšlenky. Asi to není fabulace, ale prožitek. Děkuji.x

1 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 868x
Zajímá mě lidská kreativita ve všech jejích podobách. Sama kromě autorského psaní a psaní publicistiky, taky maluji, dělám grafiky a pracuji s hlínou.

Seznam rubrik